Vi söker Fondspecialist

Naventi Fonder söker Fondspecialist

Naventi Fonder AB är ett svenskt fondbolag som grundades år 2002 där ägarna är operativt verksamma i bolaget. Vår affärsidé är att erbjuda förvaltning i aktivt förvaltade fonder med ambitionen att vara en av marknadens skickligaste fondförvaltare. Vi förvaltar för närvarande 16 miljarder sek i våra fonder som har fyra eller fem stjärnor hos Morningstar. Vi arbetar för fortsatt expansion och tillväxt med positiva flöden till våra fonder.

Hållbarhet är en viktig del i investeringsprocessen och vi eftersträvar att investera i bolag med långsiktigt hållbar affärsmodell. Det innebär att vi tar hänsyn till miljömässiga, sociala och affärsetiska faktorer (ESG) i våra investeringsbeslut. Vi analyserar investeringar utifrån ett hållbarhetsperspektiv inför en investering och löpande under hela ägandeperioden.

Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för kundkontakter, försäljning och de finansiella marknaderna. Du vill bli en del av vårt team och sprida kunskap om Naventis fonder till kunder och samarbetspartners.


Om jobbet

Som Fondspecialist har du tät kontakt med Naventis kunder och samarbetspartners. Du har egen budget med ansvar för att driva affären framåt. Som länken mellan kunder och Naventis fondförvaltning är du kunnig och uppdaterad om både marknaden och Naventis förvaltningsarbete och du bygger långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm, här sitter du nära förvaltarteamet med god inblick i deras arbete. Du arbetar med Salesforce som verktyg för att optimera säljarbetet. En arbetsvecka kan se ut på många olika sätt men primärt arbetar du via telefon och digitala möten i kontakten med kunder. Våra kunder finns över hela landet och ibland genomförs aktiviteter hos kunder och då arbetar du plats hos dem. Från tid till annan kräver tjänsten alltså resor med övernattning.

Placeringsort är Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst.

Din bakgrund och erfarenhet

Du som söker har 2-5 års kvalificerad erfarenhet inom finansbranschen. Du har ett brinnande intresse för kundkontakter, försäljning och de finansiella marknaderna. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen försäkringsförmedlare och finansiell rådgivare samt om du är licensierad av Swedsec.

Vi söker dig som:

  • Har stort intresse för kunder och försäljning
  • Är nyfiken och uppdaterad kring vad som sker på de finansiella marknaderna
  • Är utåtriktad och bra på att skapa kontakter
  • Trivs med högt tempo och kontinuerlig kontakt med många människor
  • Vill arbeta självständigt med tydliga mål

Frågor

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta andreas.bergknut@naventi.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev samt länk till profil på Linkedin. Vi tillämpar löpande urval.

Ansökan mailas till info@naventi.se

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Läs mer om risk