Max Matthiessen ingår avtal om att förvärva Naventi Fonder AB

MM Holding AB, ägare till Max Matthiessen AB, ingår avtal om att förvärva samtliga aktier i Naventi Fonder AB. Genom förvärvet får Naventi Fonder en stark ägare som vi tillsammans med, kan fortsätta vidareutveckla vår verksamhet och vårt fortsatta arbete med att skapa god avkastning till våra kunder.

-Det här känns fantastiskt roligt och ett erkännande för vår nära 20-åriga resa. Vi brinner för att leverera bra resultat till våra kunder och tillsammans blir vi starkare. Känns också bra att kunna följa med till Max Matthiessen och där fortsätta vårt arbete med oförändrat team i ett större sammanhang, säger Andreas Bergknut, vd och partner Naventi Fonder.

Affären är villkorad av att tillstånd erhålls från Finansinspektionen.

Naventi Fonder är ett svenskt fondbolag bildat 2002. Vår affärsidé är att erbjuda förvaltning i aktivt förvaltade fonder med ambitionen att vara en av marknadens skickligaste fondförvaltare Vi förvaltar cirka 20 miljarder kronor i fyra fonder. Våra tre största fonder - Naventi Defensiv Flex, Naventi Balanserad Flex och Naventi Offensiv Flex - har högsta betyg 5 stjärnor av Morningstar. Naventi Balanserad Flex och Naventi Offensiv Flex har också fått högsta betyg i hållbarhet av Morningstar.

För ytterligare information kontakta: Andreas Bergknut, VD Naventi Fonder AB Tel 076 789 06 00

Riskinformation
×

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Läs mer om risk